www.pups-market.ru

5 корисних можливостей в роботі з Facebook
Понад 1 млрд осіб регулярно використовують Facebook, але це не означає, що вони добре знайомі з цією соціальною мережею. Складно встежити за постійними оновленнями, редізайном, новими програмами та змінами в політиці конфіденційності. У цій публікації – 5 порад, які допоможуть вам користуватися Facebook з максимальною зручністю.
Читання повідомлень з минулого
Приготуйтеся до подорожі за спогадами без необхідності скролл по чату. Найпростіший (але і найповільніший) спосіб побачити свої найперші повідомлення в Facebook – експортувати дані. Зробити це можна так:
-Заходьте в «Налаштування аккаунта» і натискаємо на «Завантажити копію вашої інформації на Facebook». Ця процедура може зажадати кілька годин або днів, тому що інструмент збирає всі відправлені повідомлення;
-Є і швидший спосіб: в настільній версії Facebook, зайдіть на мобільну версію месенджера (мобільний сайт, тому його URL відображається інакше). Тепер натисніть на чат з одним. Потім правою кнопкою миші тиснемо на «Дивитися старіші повідомлення» і відкрийте посилання в новій вкладці або вікні. На новій сторінці ви побачите довгий URL з безліччю знаків. Подивіться на ось цю ділянку – & start = 7. «7» позначає номер повідомлення; повідомлення пронумеровуються від 1, 2, 3 і т.д. – Від недавнього і до самого раннього. Щоб знайти найстаріші повідомлення, необхідно замість «7» підставити число еквівалентну загальної кількості повідомлень в вашій перпіске.
Щоб отримати це число, відкрийте повідомлення настільну версію Facebook, використовуючи це посилання . Натисніть на чат з одним, і проведіть по екрані вгору – поки не побачите «Дивитися старіші повідомлення (51583)» – цифри в дужках являють собою приблизну кількість повідомлень, яким ви обмінялися зі своїм другом. Вставте це число в довгу посилання з попереднього абзацу, – і обновіть сторінку. Після цього вам доведеться ще кілька разів натиснути на «Дивитися старіші повідомлення» – і ви нарешті зможете побачити найперше повідомлення.
Відключення повідомлень про прочитання
Вирішили ігнорувати співрозмовника? В такому випадку, вам навряд чи подобається коротка підступна приписка «Переглянуто» із зазначенням дати і часу поруч з повідомленням. На жаль, у Facebook не відключається ця опція, тому доведеться звернутися до сторонніх додатків. Останні працюють тільки з настільними браузерами. Для користувачів Chrome – Facebook Unseen App . Для користувачів Chrome, Firefox і Internet Explorer – Crossrider’s Chat Undetected .
Відключення міток часу для повідомлень в Messenger
Ще одна прикра опція, яка не подобається прихильникам конфіденційності – рядок в мобільному додатку Messenger, яка повідомляє: «Останні дії 2 хвилини назад». На жаль, на сьогоднішній день немає рішення цієї «проблеми» як в Facebook, так і у вигляді сторонніх плагінів. Єдиний вірний спосіб позбутися від цієї мітки – видалити Facebook Messenger з телефону, і користуватися соцмережею тільки з комп’ютера або через мобільний браузер.
Захист своїх фото
Хочете знати, що люди можуть побачити в вашому Facebook-профілі? Зайдіть на свою сторінку і виберіть «Переглянути як» з меню, розташованого в правому нижньому кутку вашої обкладинки в профілі. Завдяки цій функції можна дізнатися, як ваш таймлайн виглядає в браузері конкретної категорії друзів або просто у всіх користувачів соціальної мережі.
Ви напевно помічали, що якщо натиснете на «Фото (ім’я певного одного)», то бачите фотографії друзів, навіть якщо вони встановили режим приватності для фото з мітками. Це відбувається тому, що інші користувачі, які завантажили фото і відзначили на них ваших друзів, встановили параметр публічної доступності фотографій або відкрили доступ для конкретних груп користувачів – і ви потрапили в одну з цих груп.
Якщо на неприємних (в прямому чи переносному значенні слова) фотознімках з вами, завантажених будь-ким, встановлена в значення «Доступно всім» або «Друзі друзів», їх можуть побачити навіть ті, хто не є вашим другом на Facebook. Але як можна дізнатися, які знімки видно всім? Зайдіть в «Журнал дій» (кнопка у вигляді перевернутого трикутника в правому верхньому кутку сторінки). Натисніть на фото в лівій колонці, а потім виберіть «Фото з вами». В розгортається меню «Подивитися всі» виберіть «Доступно всім», «Друзі друзів» або «Друзі», щоб зрозуміти які фото з вами доступні для перерахованих вище груп людей.
Якщо один завантажив фото з вами, встановивши, що вони доступні всім або Друзям друзів, вам залишається тільки попросити друга змінити ці настройки на Доступно друзям (також можна попросити друга встановити статус «Тільки мені» або зовсім видалити). Також можна просто прибрати позначку на фото – повільно, зате надійно.
Перевірка пропущених повідомлень
Користувачі часто забувають, що повідомлення від інших людей, які не входять до числа їхніх друзів в Facebook, не відображаються в папці «Вхідні». Побачити ці повідомлення можна, натиснувши на вкладку «Запити на переписку». Якщо ви ніколи не перевіряли це папку до цього часу, цілком можливо, що там ви знайдете безліч непрочитаних повідомлень.
Джерело: imena.ua
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

..

Рейтинг: 
0
Голосов пока нет

Комментарии

Наши пользователи

Аватар пользователя Anne
Аватар пользователя Avgustina
Аватар пользователя Marinka
Аватар пользователя Kreams
Аватар пользователя Kots
Аватар пользователя Zak2009

Интересное

Корейская косметика от бренда Holika Hollika впервые возникла на мировом рынке в 2010 году. Она предлагает огромный выбор уходовой и декоративной косметики, представленной в стильных красочных упаковках. Если вы решили приобрести косметику от Holika Hollika, цена и полный ассортимент представлены на нашем сайте здесь, где вы можете выбрать подходящий для себя вариант. Кто говорить, что проведение различных бьюти-проц...